YALOVA / MERKEZ - Safran İlkokulu

Türker AYDIN - Müdür

12/01/1973 yılında Muş iılnde doğdu.İlk ve orta öğrenimini Muş ta tamaladı. Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesini 1994 yılında bitirdi.İlk görev yeri olan  Erzurum ili Karaçoban ilçesinde 2 yıl görev yaptı.1996 yılında Yalova iline kendi isteğiyle atandı. Yalova ilinde çeşitli okul ve kurumlarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı.2006  yılında Öğretmenlik  Kariyer Basamakları Sınavında başarı göstererek Uzman Öğretmen oldu. 2008 yılında Yalova İli Çiftlikköy ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Müdür Başyardımcısı iken kendi isteği ile Muş İline tayin oldu. aynı ilde çeşitli okullarda Yatılı İlköğretim Okulu (YİBO). İmamhatip Ortaokulunda Müdür olarak görev yaptı.Son olarak 2018 yılında Muş İli Kızılağaç İmam Hatip ortaokulu Müdürü iken kendi isteği ile Yalova İline tayin oldu. 2018/ 2023 Yılları arasında Yalova İli Çınarçık İlçesi Kocadere Ortaokulu Müdürü olarak görev yaptı. 2023 Yılında Öğretmenlik Kariyer Basamakları Sınavında başarı göstererek Başöğretmen oldu. 01/08/2023 tarihinde kendi isteğiyle Safran İlk/ Ortaokulu müdürlüğü görevine atandı.Halen bu görevi yürütmektedir. Okul Müdürü Başöğretmen Türker AYDIN evli ve  2 çoçuk babasıdır.