YALOVA / MERKEZ - Safran İlkokulu

Safran İlkokulu

SAFRAN KÖYÜ MERKEZ YALOVA
Vizyon
Öğrenmeyi en temel ihtiyaç olarak ortaya çıkarmak. Başarı için öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarmak. Okulumuzdaki tüm öğrencilere fırsat eşitliği sağlamak. Okulumuzda öğrenenler ve öğretenlerin karşılıklı olarak birbirlerini etkileme bilincini vermek. Her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmak. Çalışma sonuçlarından korku değil mutluluk duymak. Yapıklarımızdan gurur ve yönetime güven duymak
Misyon
3.1. MİSYON Düşünen, araştıran, kendisine özgüveni olan, bildiklerini paylaşarak yaşama aktarabilen, çevresine saygılı, hoşgörü ve sevgiyi, Atatürkçülüğü kendisine ilke edinmiş aydın bir toplum yaratmak. Ülkeye, insanlığa üretici ve geliştirici nesiller yetiştirmek. Öğrencilere öğrenmeyi öğretmek. Amaca doğru ilerlerken toplum değer yargılarına saygısızlıkta bulunmama bilincini vermek. Eğitimin de öğretim kadar insan yaşamı üzerinde etkisi olduğunu kavratmak.
Doğal Gaz
Köyümüze merkezden 15 dakikada bir servislerle ulaşım sağlanmaktadır.
TAŞIMALI EĞİTİMLE SERVİS
SAFRAN KÖYÜ MERKEZ/YALOVA
Şehir merkezine uzaklık 7 km kadardır.